check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Biztonságos vásárlás

Biztonságosan vásárol

 

Küldetésünk, hogy minden vásárlónak a legmagasabb szintű biztonságot nyújtsuk, és garantáljuk, hogy elégedett legyen a vásárlással. Folyamatosan dolgozunk az online áruház biztonságán, amit számos tanúsítvány és minőségi védjegy igazol. Tudja meg, miért érdemes minket választani.

 

Trusted Shops — Trusted Shops Minőségjelzéssel rendelkezünk, amelyet csak olyan online áruházak kapnak, amelyek megfelelnek az ügyfélszolgálat magas színvonalának. Az audit során a Trusted Shops csapatának szakemberei több mint 100 különböző kritériumot ellenőriznek, amelyek az internetes vásárlásra vonatkozó nemzeti és európai előírásokon alapulnak, és figyelembe veszik az elektronikus kereskedelmet szabályozó hatóságok aktuális rendelkezéseit. A Trusted Shops Minőségjelzéssel rendelkező üzletek pénzvisszafizetési garanciával rendelkeznek arra az esetre, ha a szerződéstől való elállást követően nem szállítanak vagy nem adnak vissza pénzt.

 

Rzetelna Firma tanúsítvány — a lengyel Rzetelna Firma tanúsítványt olyan cégeknek ítélik oda, amelyek megfelelnek az Etikai Kódex követelményeinek üzleti tevékenységük becsületessége, megbízhatósága és hitelessége tekintetében.

 

SSL tanúsítvány — Az Ön adatait a részünkre történő továbbítás során teljes mértékben titkosítjuk, így az illetéktelen személyektől bizalmasan kezeljük. Így adatai biztonságban vannak.

 

Az áru indoklás nélküli visszaküldése - az általános szerződési feltételeink szerint járunk el, így az áru visszaküldésére a kézhezvételtől számított 15 nap áll rendelkezésére.

 

A cég stabilitása— 2009 óta folyamatosan jelen vagyunk a piacon. Csapatunk több mint 100 szakemberből áll, különböző területekről, akik számára a motorkerékpár a legnagyobb szenvedély.

 

Adatvédelem - betartjuk az uniós jog által előírt adatvédelmi elveket.  Az Ön adatai biztonságban vannak nálunk.

 

A küldemény nyomon követése bármikor— a csomag feladása után megkapja a fuvarlevél számát és annak az oldalnak a címét, ahol nyomon követheti küldeménye állapotát.